Informatie

Architectuur

Architectuur trok mij al aan voordat ik me dat zelf goed realiseerde. Ik heb zicht en inzicht voor vorm(geven) en ontwerpen. Op middelbare school koos ik bijvoorbeeld al voor de richting van hout. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk in aanraking kwam met technisch tekenen. In 2006 startte ik de opleiding bouwkunde op het Da Vinci College in Gorinchem, wat ik vervolgens op de Hogeschool Utrecht ook heb voltooid.

Kennis en ervaring mocht ik opdoen bij diverse stagebedrijven in binnen en buitenland. Grote dank wil ik uitspreken aan diegenen die me daarin kansen boden, om mij als bouwkundige te kunnen ontwikkelen.

Vrijwilligerswerk

Tijdens mijn afstudeerperiode voor de HBO-opleiding Bouwkunde verbleef ik een jaar in Jordanië en ik werkte voor het Holy Land Institute for the Deaf, met brother A.L. de Carpentier. Ik ontwierp een gemeenschapscentrum met aangepaste architectuur voor leerlingen met diverse beperkingen. Daarnaast verzorgde ik lessen Technical Drawing voor bijvoorbeeld dove jongeren.

Tevens heb ik een renovatie van een woning en een kantoor begeleid. Daarbij tekende ik voor de verbouwing van een hotel aldaar, en een nieuwbouw woning in Egypte.

De mensen en het land hebben m’n hart gestolen. Zodoende ben ik voor het instituut blijven werken als vrijwilliger. Regelmatig ga ik dan ook naar Jordanië om hen te helpen met de verschillende bouwprojecten.

Wilt u meer informatie, dan kan dat via het contactformulier.